Green Tread Oy ja Frendix yhdistävät voimansa: Uusi integraatio mahdollistaa rengastarjoukset suoraan Frendix TireMANAGER -rengashotellityökalusta

Green Tread on integroinut renkaat247.fi-verkkokauppansa Frendix TireMANAGER -palveluun, mikä mahdollistaa entistä tehokkaamman ja asiakaslähtöisemmän rengastarjousten hallinnan. Palveluiden integraatio on loistava esimerkki siitä, miten digitalisaatio voi tuoda konkreettisia hyötyjä sekä yrityksille että asiakkaille. Sitoutuminen innovaatioihin ja asiakaspalvelun kehittämiseen ovatkin olleet Green Treadin ja Frendixin yhteiset innoittajat.

Tehokkuutta rengastarjousten hallintaan

Frendix TireMANAGER on tunnettu tehokkaasta rengasvaraston ja -tarjousten hallinnastaan, ja nyt Frendix pystyy tarjoamaan asiakkailleen renkaat247.fi-verkkokaupan koko laajan valikoiman. Palveluiden integraation myötä TireMANAGERia käyttävät yritykset voivat lähettää asiakkailleen rengastarjoukset suoraan TireMANAGERista ilman erillisiä manuaalisia toimenpiteitä.

Tarjousten tekeminen on helpompaa kuin koskaan

Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta tarjousten luominen onnistuu muutamalla klikkauksella, ja kaikki tarvittavat tiedot ovat heti saatavilla. Tämä ei ainoastaan nopeuta prosessia, vaan myös vähentää virheiden riskiä ja varmistaa, että asiakkaat saavat oikeat tiedot nopeasti ja vaivattomasti.

Integraatio tuo lisäkauppaa

Yksi merkittävimmistä eduista, jotka uusi integraatio tuo mukanaan, on lisäkaupan mahdollisuus. Kun tarjousten tekeminen ja lähettäminen on sujuvaa ja nopeaa, asiakkaat saavat tarvitsemansa tiedot reaaliajassa, mikä parantaa asiakastyytyväisyyttä ja lisää ostohalukkuutta. Yritykset voivat reagoida nopeasti markkinatilanteisiin ja asiakaskyselyihin, mikä parantaa kilpailukykyä ja auttaa kasvattamaan myyntiä.

1. Markkinointilistalta löydät tarjous-napin. Tarjousnapin vieressä olevasta kuvasta näet tarjousten tilan: valmis, hyväksytty tai tilattu. Klikkaa tarjous-nappia riviltä, jossa ei vielä ole kuvaa eli tarjousta ollenkaan.

2. Kokotiedot siirtyvät suoraan Renkaat247-verkkokauppaan. Sieltä voi valita renkaat, joista halutaan lähettää tarjous asiakkaalle. Renkaan tarjoustiedot voidaan myös syöttää manuaalisesti tai varastotietoja voidaan hakea muista järjestelmistä.

3. Tarjoustiedot siirtyvät kuvineen TireManageriin. Katetavoite on esiasetettuna TireManagerin asetuksissa. Sitä voi muuttaa tai yksittäiseen tarjoukseen voidaan muuttaa halutut hinnat.

4. Valmiit tarjoukset lähetetään asiakkaalle eräajona yhdessä rengasraportin ja säilössä olevista renkaista otettujen kuvien kanssa. Asiakkaiden hyväksymät tarjoukset voidaan parilla klikkauksella kirjata tilauksiksi ja renkaat lähtevät automaattisesti asennettavaksi.

Lisätietoja Frendix TireMANAGER -järjestelmästä ja muista sen ominaisuuksista löydät täältä

Mikäli haluat lisätietoja renkaat247.fi- verkkokaupan integroinnista TireManager-palveluun, jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella