Green Tread on suomalaisen yrittäjän asialla

Olemme vuodesta 1994 saakka pitkään rengasalalla toimineen Ari Steinerin perustama perheyritys. Konserniin kuuluu Suomen toimintojen lisäksi tytäryhtiöt Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Myymme vuosittain n. 100 000 henkilöauton rengasta ja 20 000 kuorma-auton rengasta. Uusien renkaiden lisäksi pinnoitamme itse noin 15.000 kuorma-auton rengasta vuodessa ja toimitamme pinnoitusmateriaaleja useiden tuhansien renkaiden pinnoitukseen.

Toimitamme pieniäkin rengaseriä asiakkaan tarpeiden mukaisesti jopa alle kahdessa vuorokaudessa. Varastomme sijaitsevat Suomessa Valkeakoskella ja Haminassa, Virossa Tallinnassa ja Pärnussa, Latviassa Cesiksessä ja Riikassa sekä Liettuassa Klaipedassa.

Tarjoamme parhaimpia ja tunnetuimpia kansainvälisiä rengasbrändejä, kuten Bridgestone, Goodyear, Michelin ja Hankook. Omaan maahantuontivalikoimaamme kuuluvat laadukkaat Kiinalaiset RoadX-renkaat ja Korean toiseksi suurimman rengasvalmistajan Kumhon tuotteet. Molempien renkaiden valmistajat kuuluvat maailman 20 suurimman rengasvalmistajan joukkoon.

Valikoimistamme löytyy kuorma- ja linja-auton renkaiden sekä henkilö- ja pakettiautojen renkaiden lisäksi myös Maansiirtorenkaat, kuorma-auton vanteet, sisärenkaat sekä tasapainotuspainot.

Ota yhteyttä myyntiimme, niin etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat renkaat sopivilla ehdoilla. Myynnistä saat myös tunnukset Renkaat247.fi-verkkokauppaamme, joka palvelee renkaiden tukkukauppana nimensä mukaisesti 24/7 niin tietokoneen selaimesta kuin mobiililaitteistakin.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä tähän yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.