Renkaan pinnoittaminen on hyvä tapa säästää luontoa ja omaa kukkaroa

Tavoitteemme on tarjota asiakkaallemme kaikki renkaan pinnoituksessa tarvittavat tuotteet. Voit tilata meiltä kaiken mitä tarvitset. Oli se kaksi EV-pintarullaa tai lavallinen raakakumia, toimitamme sen nopeasti suoraan varastostamme. Asiakkaanamme voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa varastokierrosta huolehtimiseen.

Tutustu alla pinnoitukseen liittyvään tarjoamaamme:

GT-esivulkanoidut pinnat

Avon Premium EV-pinnat ovat olleet menestyksekkäästi valikoimassamme jo yli 20 vuotta. Laaja valikoima, sekä erinomainen hinta-laatu-suhde takaavat loppukäyttäjän asiakastyytyväisyyden.

ITG EV-pinnat ovat suosittuja Euroopassa ja Skandinaviassa. Valikoimassamme on ITG-pintojen parhaat pintamallit Pohjoisen oloihin.

Kraiburg-esivulkanoidut pinnat

Kraiburg on kiistämättä yksi korkealuokkaisimmista EV-pinnoista markkinoilla

Osa asiakkaistamme haluaa käyttää Kraiburg-tuotteita pinnoituksessa, joten varastoimme joitain pintamalleja ( esim. K19, K32, K71, K75). Muut tarvittavat pinnat voidaan lisätä tehdastilauksiimme ilman lisäkuluja.

Varastoillemme saapuu useita Kraiburg-toimituksia vuodessa, eikä asiakas yleensä joudu odottamaan tehdastilausta kauaa.

Kraiburg_Logo2

Kraiburg-välikerroskumi

Kraiburg-välikerroskumi on yksi markkinoiden korkealaatuisimmista välikerroskumeista.

Käyttöaika tälle tuotteelle on kuusi kuukautta, mikä tekee siitä erittäin helpon tuotteen varastoida.

Valikoimamme sisältää kaikki yleiset tehtaalla valmiiksi leikatut leveydet (2 rullaa/laatikko), sekä pitkän rullan ( 1040 mm) niille asiakkaille, jotka leikkaavat mitat itse.

Kumiseokset muottipinnoitukseen

Green Tread on Cooper-Avon raakakumien edustaja Suomessa ja Baltian alueella.

Korkea laatu ja erittäin laaja valikoima erilaisia kumiseoksia, sekä nopea saatavuus ovat asiakkaidemme mielestä suurimmat syyt käyttää Cooper-Avon kumiseoksia.

Tarjoamme useita kumivaihtoehtoja muottipinnoitukseen riippuen välineistä ja mitä asiakas on pinnoittamassa (HA,ralli, drifting, KA, MS).

Envelopet, paistosisärenkaat ja bladderit

Green Tread on MAE:n virallinen edustaja Suomessa, sekä Baltian maissa. Italialainen MAE Indusria Gomma valmistaa erittäin laadukkaita envelopeja, paistosisärenkaita, bladdereita, ilmanpoistovöitä ja muista pinnoistuksessa tarvittavia oheistarvikkeita.

Karhennusterät

Valikoistamme löytyy laaja valikoima B&J Rocket- ja Italmatic-tuotteita. Varastoimme useita eri raspinterämalleja ja kauttamme voi tilata kaikkia B&J Rocket- ja Italmatic-valmistajien tuotteita.

Lataa B&J Rocket -esite

Muut pinnoitusmateriaalit

Pensseli- ja ruiskuliimat, liukasteet envelopeille/paistosisärenkaille/balddereille, extruder-kumia, korjauskumia, rengasmaalia, erilaisia muoveja (350mm ja 450mm).

Haluatko kuulla lisää?

Jätä tähän yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.