Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja teemme kaikkemme heidän menestyksensä eteen. Olemme toimittaneet edullisia, mutta korkealaatuisia renkaita suomalaisille ammattiautoilijoille jo vuosikymmeniä. Asiakkaamme haluavat jakaa tarinansa ja kokemuksensa meistä ja tuotteistamme. Tutustu alla asiakkaidemme tarinoihin ja syihin miksi Green Tread Oy:n tuotteet ovat monelle yritykselle ne toimivimmat.

Mikäli haluat kuulla näistä lisää, niin ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Green Tread JJ-kuljetus

Säiliökuljetusyritys luottaa Otanin laatuun ja suorituskykyyn

”Kalustomme on ajossa jatkuvasti ja jokaiselle säiliöautollemme kertyy kilometrejä vuodessa n. 200 000. Näin ollen ei ole ihan sama millä rengaskalustolla nuo ajot hoidetaan. Vetoakselin renkaiden osalta meidän valintamme on Otani OH-320”, sanoo JJ-Kuljetus Oy:n yrittäjä Jouni Nikkilä.
Lue koko asiakastarina
GreenTread_Autofresh

Rengasliiketoiminnan kannattavuuden takaavat huipputuotteet ja korkea asiakastyytyväisyys

”Green Treadin maahantuomien RoadX-renkaiden paras kilpailuvaltti on itse tuote. Voin pitkän kokemuksen turvin sanoa, että RoadX-renkaat poikkeavat muista edullisista renkaista siinä, että niiden laatuun voi luottaa”, sanoo Autofresh Oy:n toimitusjohtaja Jouni Takaneva.
Lue koko asiakastarina
Lahma-Trans Oy

Kuljetuspalveluyritys löysi renkaat, joissa laatu ja kustannustehokkuus kohtaavat

”Green Tread on meille erinomainen kumppani. Saamme heiltä tarvitsemamme renkaat niin vetoautoihin kuin perävaunuihinkin. Heidän hintatasonsa on erittäin kilpailukykyinen ja palvelu on aina pelannut moitteettomasti”, sanoo Lahma-Trans Oy:n huolto- ja korjaamovastaava Tero Suvanto.
Lue koko asiakastarina

Haluatko kuulla lisää?

Jätä tähän yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

    Haluan yhteydenotonTilaan uutiskirjeen