TireManager

Uusi integraatio mahdollistaa rengastarjoukset Frendix TireMANAGER -rengashotellityökalusta

Green Tread on integroinut renkaat247.fi-verkkokauppansa Frendix TireMANAGER -palveluun, mikä mahdollistaa entistä tehokkaamman ja asiakaslähtöisemmän rengastarjousten hallinnan. Palveluiden integraatio on loistava esimerkki siitä, miten digitalisaatio voi tuoda konkreettisia hyötyjä sekä yrityksille että asiakkaille. Sitoutuminen innovaatioihin ja asiakaspalvelun kehittämiseen ovatkin olleet Green Treadin ja Frendixin yhteiset innoittajat.
Lue lisää
MH-Autoclean

Renkailla lisää bisnestä – helposti, vaivattomasti ja riskittömästi

”Uuden Partner-konseptin ja digitaalisen palvelun avulla meidän ei itse tarvitse ostaa renkaita omaan varastoon eikä sitoa omaa pääomaa. Pystymme tarjoamaan todella kattavan valikoiman maailman suurimpien rengasmerkkien tuotteita kilpailukykyiseen hintaan``, sanoo MH-Autocleanin myyntijohtaja Jesse Tanskanen.
Lue koko asiakastarina
Cap&Trans Niemi 2

Kuljetusliikkeen omassa talvirengastestissä löytyi selkeä voittaja

”RoadX WP806 on erinomainen rengas juuri meidän tarpeisiimme. Ajamme pääosin valtateitä ja asvaltilla RoadX toimii todella hyvin. Renkaan kuvio on hyvä ja pito talviolosuhteissakin erinomainen”, summaa Cap & Trans Niemi Oy:n yrittäjä Toni Niemi.
Lue koko asiakastarina
Ylijoki ME2

Renkaan hinnan ja laadun merkitys korostuu, kun kilometrejä tulee paljon

Ylijoki Metsäenergian merkittävä kustannuserä ovat kuljetuskaluston renkaat. Niiden osalta yritys luottaa pitkäaikaisen kumppaninsa Green Treadin tuotteisiin ja palveluihin.
Lue koko asiakastarina
M Lähdesämki

Rengaspainevalvonta säästää rengaskuluissa ja voi pelastaa katastrofilta

50 vuotta kuljetuspalveluita tarjonnut M.Lähdesmäki Oy tarjoaa rengaspaineiden ja renkaiden lämpötilaa reaaliaikaisesti mittaavat anturit ja järjestelmän, joka lisää turvallisuutta ja säästää kuljetusyrittäjän kustannuksia.
Lue koko asiakastarina
Green Tread JJ-kuljetus

Säiliökuljetusyritys luottaa Otanin laatuun ja suorituskykyyn

”Kalustomme on ajossa jatkuvasti ja jokaiselle säiliöautollemme kertyy kilometrejä vuodessa n. 200 000. Näin ollen ei ole ihan sama millä rengaskalustolla nuo ajot hoidetaan. Vetoakselin renkaiden osalta meidän valintamme on Otani OH-320”, sanoo JJ-Kuljetus Oy:n yrittäjä Jouni Nikkilä.
Lue koko asiakastarina
GreenTread_Autofresh

Rengasliiketoiminnan kannattavuuden takaavat huipputuotteet ja korkea asiakastyytyväisyys

”Green Treadin maahantuomien RoadX-renkaiden paras kilpailuvaltti on itse tuote. Voin pitkän kokemuksen turvin sanoa, että RoadX-renkaat poikkeavat muista edullisista renkaista siinä, että niiden laatuun voi luottaa”, sanoo Autofresh Oy:n toimitusjohtaja Jouni Takaneva.
Lue koko asiakastarina
Lahma-Trans Oy

Kuljetuspalveluyritys löysi renkaat, joissa laatu ja kustannustehokkuus kohtaavat

”Green Tread on meille erinomainen kumppani. Saamme heiltä tarvitsemamme renkaat niin vetoautoihin kuin perävaunuihinkin. Heidän hintatasonsa on erittäin kilpailukykyinen ja palvelu on aina pelannut moitteettomasti”, sanoo Lahma-Trans Oy:n huolto- ja korjaamovastaava Tero Suvanto.
Lue koko asiakastarina

Haluatko kuulla lisää?

Jätä tähän yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.