Kesäsesonki lähestyy – renkaat ovat varastossamme

Jälleen kerran olemme havainneet, että mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmuus. Vuoden alkaessa näytti siltä, että pandemioiden ja maailmanlaajuisten poliittisten mullistusten jälkeen olisi käsillä tasaisempi vuosi. Kuinka väärässä olimmekaan. Lähi-idän levottomuudet kärjistyivät ja loivat uuden tilanteen maailman rahtimarkkinoille. Suezin kanavan kautta Eurooppaan suuntautuva liikenne reititettiin kiertämään Afrikka. Kuljetusaika pidentyi useilla viikoilla, mikä johti suorien kustannusten nousuun ja rahtikapasiteetin vähenemiseen.

Tässä vaiheessa näytti siltä, että Aasiasta tilaamamme renkaat saapuisivat hieman myöhässä, mutta kuitenkin hyvissä ajoin ennen kevään sesongin alkua. Kunnes Suomen poliittinen tilanne kärjistyi ja alkoivat lakot, joista viimeisenä Suomen satamat suljettiin. Onnistuimme reitittämään konttilastit Tallinnan kautta ja voimme nyt huokaista helpotuksesta. Muutamaa konttia lukuun ottamatta olemme saaneet kaikki tilaamamme kesärenkaat varastoon ja voimme jälleen palvella teitä.

Tervetuloa tutustumaan oman maahantuontimme RoadX:n ja Kumhon, sekä tänä kesänä valikoimiimme uutena merkkinä tulleen Marshalin kesärengasvalikoimaan. Varastostamme löytyy hyvin myös Michelinin, Goodyearin ja Bridgestonen kesärenkaita.

Uusina tuotteina tälle kesällä saapuvat RoadX UHP-rengas DU71 sekä A/T-rengas AT21.

Verkkokauppaan>>