Kuljetusliikkeen omassa talvirengastestissä löytyi selkeä voittaja

Cap & Trans Niemi Oy on jo toisessa polvessa kuljetuspalveluita tarjoava yritys Satakunnan Ahlaisissa. Vuonna 1978 perustettu perheyritys on menestyksekkäästi vastannut niin paikallisiin, kun valtakunnallisiin kuljetustarpeisiin. Tänä päivänä sen viisi täysperävaunullista rekkaa kuljettavat mm. viljaa ja kappaletavaraa Satakunnassa ja ympäri Suomen. Pitkän linjan yrittäjinä ja pitkän kokemuksen omaavina, yhtiön johto tiedostaa renkaiden merkityksen turvallisen ja kannattavan liiketoiminnan harjoittamisessa.  

Raskaan kaluston renkailta vaaditaan talviolosuhteissa erikoisominaisuuksia 

Kuorma-auton tai ajoneuvoyhdistelmän kyydissä on aina arvokas ja monesti painavakin lasti. Raskas kalusto on ammattiautoilijoiden tärkein tuotantoväline, ja ajoneuvot ovatkin tien päällä lähes jatkuvasti. Renkaiden tulee kestää tämä kaikki kaikkina vuodenaikoina ja vuodesta toiseen. Talviolosuhteissa renkaiden ominaisuudet vain korostuvat ja vastuullinen kuljetusliike ottaa tämän huomioon renkaiden hankinnoissa. Tähän haluttiin kiinnittää huomiota myös Cap & Trans Niemi Oy:ssa.

Oma ”talvirengastesti” edelleen käynnissä

Cap & Trans Niemi Oy:ssa haluttiin löytää rengas, joka soveltuisi erinomaisesti talviolosuhteisiin ja toisaalta olisi pitkällä tähtäimellä taloudellinen. Niinpä loppuvuodesta 2021 se otti käyttöön RoadX:n renkaat kahdessa ajoneuvossaan.

”Päätimme ottaa testiin Green Treadin tarjoamat RoadX:n eturenkaat ja telipyörät loppuvuodesta 2021. Tämä oma ”talvirengastesti” on vielä käynnissä ja renkaat ovat olleet kahden ajoneuvomme alla nyt 9 kuukautta”, sanoo Cap & Trans Niemi Oy:n yrittäjä Toni Niemi, ja jatkaa: ”Meillä yhdelle ajoneuvolle kertyy kilometrejä vuositasolla n. 200 000. Siinä on hyvä testipenkki mille tahansa renkaalle.”

Lue koko asiakastarina>>