Kuljetuspalveluyritys löysi renkaat, joissa laatu ja kustannustehokkuus kohtaavat

Kuljetuspalveluyritys Lahma-Trans Oy:ssä tiedetään mitä ajoneuvon renkailta täytyy vaatia, jotta oma liiketoiminta saa niistä parhaan hyödyn, kuljetuspalvelun laadusta ja ennen kaikkea turvallisuudesta tinkimättä. Lahma-Trans Oy:n huolto- ja korjaamovastaava Tero Suvanto on nähnyt ja kokenut autonrenkaista lähes kaiken. Perheyrityksen näkökulmasta autonrenkaiden laadun ja hinnan pitää kohdata, jotta liiketoiminta olisi kannattavaa. Tero Suvanto löysi tuon kohdan, kun hän alkoi hankkia RoadX-renkaita Green Treadilta.

Green Tread kuljetuspalveluyrittäjän tukena

Green Tread Oy vuodesta 1994 saakka toiminut suomalainen perheyritys. Sen Renkaat247.fi-verkkokauppa palvelee renkaiden tukkukauppana nimensä mukaisesti 24/7 niin tietokoneen selaimesta kuin mobiililaitteistakin. Green Tread keskittyy maailman parhaimpien rengasbrändien tukkukauppaan joustavilla toimituksilla ja toimittaa pieniäkin rengaseriä asiakkaan tarpeiden mukaisesti jopa alle kahdessa vuorokaudessa. Lahma-Trans on hyödyntänyt Green Treadin laadukkaita RoadX-renkaita jo usean vuoden ajan.

”Green Tread on meille erinomainen kumppani. Saamme heiltä tarvitsemamme renkaat niin vetoautoihin kuin perävaunuihinkin. Heidän hintatasonsa on erittäin kilpailukykyinen ja palvelu on aina pelannut moitteettomasti”, sanoo Lahma-Trans Oy:n huolto- ja korjaamovastaava Tero Suvanto.

Lue Lahma-Transin koko asiakastarina täältä