Rengasasentaja osaa tunnistaa laadun

Kun rengassesonki vaihtui talvesta kesäksi, tiesi se vipinää rengasasentajille. Vaikka raskaan kaluston renkaiden vaihdon osalta kaikista kiireisin aika on syksy, tietää kesärenkaisiin siirtyminenkin pitkiä päiviä monessa asennuspisteessä. Tämän tietää 30 vuoden kokemuksen myötä myös Mika Parpola, joka vastaa rengasasennuksista Green Treadin Valkeakosken toimipisteessä.

”Raskaan kaluston renkailla pyritään yleensä ajamaan syksystä syksyyn, joten kevät on sesongeista niiden suhteen helpompi. Henkilöautojen osalta taas ajanvarauskalenterit alkavat täyttyä heti, kun kevätaurinko alkaa sulattaa teitä. Meillä on onneksi hyvä tiimi ja asianmukaiset laitteet, joilla kaikkien renkaiden asennustyöt hoituvat tehokkaasti”, sanoo Mika Parpola.

RoadX-renkaat asentajan silmin

Green Tread tuo maahan RoadX-rengasmerkkiä, josta on kasvanut suosittu merkki Suomenkin markkinoilla. RoadX-renkaiden vahvuutena on korkea ja tasainen laatu, edullinen hinta, ja erittäin laaja valikoima. Yhä useampi kustannustietoinen ja hyvään laatuun luottava yritys hankkiikin ajoneuvoihinsa RoadX-renkaat. Renkaiden laatuun pystyy hyvin ottamaan kantaa myös niiden asentaja.

”RoadX on näin asentajan silmin ja omasta kokemuksesta huipputuote. Hyvistä ominaisuuksista keskeisin on mielestäni renkaiden tasalaatuisuus. Jos joskus aikaisemmin Aasiassa valmistettujen renkaiden laatu saattoi vaihdella, RoadX:n suhteen noita ongelmia ei ole ollut. RoadX on myös hiljainen ja hyvin rullaava rengas. Asennustyön osalta se on helppo painottaa ja toisaalta pitää painossaan. Kulutuskestävyyden osalta sen laatu on samaa luokkaa kuin kalliimmillakin tuotteilla”, summaa Green Treadin rengasasentaja Mika Parpola.