Rengaspainevalvonta säästää rengaskuluissa ja voi pelastaa katastrofilta

Kuljetusliike M. Lähdesmäki Oy on kainuulainen raskaan kaluston pesula- ja korjaamopalveluita, raskaan kaluston rengaspainevalvontajärjestelmän myyntiä, asennusta ja huoltoa sekä kuljetuspalveluita tarjoava perheyritys. 50 vuotta kuljetuspalveluita tarjonnut yritys on tuonut markkinoille ainutlaatuisen rengaspaineiden ja renkaiden lämpötilaa reaaliaikaisesti mittaavat anturit ja järjestelmän, joka lisää turvallisuutta ja säästää kuljetusyrittäjän kustannuksia.

Renkaista hyvin huolehtimalla säästää merkittävästi

Kuljetuspalveluliiketoiminnassa raskaan kaluston ajoneuvojen renkaat muodostavat merkittävän kustannuserän. Oikealla rengasvalinnalla ja taloudellisella ajotavalla voi säästää paljon, mutta kun jatkuvasti pitää renkaista hyvää huolta voi saavuttaa merkittäviä lisäsäästöjä. Yksi tärkeä keino tähän on mitata reaaliaikaisesti rengaspaineita ja niiden lämpötilaa.

”Rengaspaineen ja renkaan lämpötilan valvonta on järkevää ja kannattavaa useista syistä. Kun rengaspaineet ovat oikealla tasolla, renkaat kuluvat tasaisesti ja niiden käyttöikää pystytään pidentämään. Oikealla rengaspaineella polttoainekustannukset pysyvät taloudellisella tasolla. Mikäli rengaspaineet muuttuvat tai renkaan lämpötila nousee liikaa, järjestelmä ilmoittaa automaattisesti tilanteen kuljettajalle ja helpottaa näin huomattavasti paineiden valvontaa”, kertoo M. Lähdesmäki Oy:n yrittäjä Kalle Lähdesmäki.

Lue koko asiakastarina >>