RoadX perävaunun renkaat, nyt 3PMSF-merkinnällä

RoadX on saavuttanut suuren suosion myös perävaunujen pyörinä. Hyvän kulutuskeston ja edullisen hinnan lisäksi kaikissa RoadX -perävaunun renkaissa on sekä M+S että 3MPSF merkinnät. 

3PMSF-symboli on todistus renkaan luotettavuudesta ja turvallisuudesta lumella ja sen myöntää sertifioitu laboratorio. 3PMSF-merkinnän saadakseen rengas testataan lumipitotestillä sopivan suorituskyvyn varmistamiseksi talviolosuhteissa. Symbolista on tulossa yhä yleisemmin turvallisen talvirenkaan referenssi.

Raskaan kaluston talvirengasvaatimukset

Raskaan kaluston talvikauden rengasvaatimusten mukaan kuorma- ja linja-autossa, on joulu-, tammi- ja helmikuun aikana käytettävä vetävillä akseleilla talvirenkaita, joiden kulutuspinnan pääurien syvyys on vähintään 5,0 millimetriä. Muilla akseleilla sekä mainitulla ajoneuvolla vedettävän perävaunun ja hinattavan laitteen kaikilla akseleilla on tällöin käytettävä renkaita, joiden kulutuspinnan pääurien syvyys on vähintään 3,0 mm.

Alla on yhteenveto Suomen ja naapurimaiden nykymääräysten mukaisista talvikauden rengasmääräyksistä ajoneuvoyhdistelmässä, jossa on kaksi ohjaavaa ja kaksi vetävää akselia. Huom. 1.11.2020 alkaen Norja vaatii 3PMSF-merkinnän. Ruotsi vaatii 3PMSF-merkinnän 30.11.2024 alkaen.

Lähde: Autonrengasliitto

Green Tread tarjoaa kattavan valikoiman eri rengasmerkkien laadukkaita talvirenkaita niin henkilö-, paketti-, kuorma- kuin linja-autoihinkin. Runsaaseen valikoimaan voi tutustua verkkokaupassamme.

Hanki talvirenkaat helposti ja aina halvalla verkkokaupastamme

Uusi Renkaat247.fi -verkkokauppamme tarjoaa suomalaisille talvirenkaita perille toimitettuna ja tukkuhinnoin. Soita tai lähetä meille sähköpostia, niin avaamme sinulle tunnukset tai jos haluat, niin kaupat voi tehdä ihan puhelimessakin.

Siirry verkkokauppaan tästä>>