Uusi tieliikennelaki 2020 ja talvirenkaat

Uusi tieliikennelaki astui voimaan 1.6.2020 ja sen myötä muuttuivat myös talvirenkaisiin liittyvät määräykset. Aiemmin talvirengaspakko on kestänyt joulukuun alusta helmikuuhun. Uuden lain myötä talvirenkaiden käyttövelvoite laajenee marraskuulle ja maaliskuulle, mutta kuitenkin niin, että talvirenkaita on käytettävä, jos sää tai keli sitä edellyttää. Vastuu talvirenkaiden käytöstä siirtyy uuden lain myötä yhä enemmän ajoneuvon kuljettajalle. 

Oikeiden talvirenkaiden valinnassa on hyvä kääntyä asiantuntevan rengasliikkeen puoleen. Erilaisten ajoneuvojen talvirengastarpeet vaihtelevat aina kelien lisäksi itse ajoneuvon suhteen. 

Green Tread tarjoaa kattavan valikoiman eri rengasmerkkien laadukkaita talvirenkaita niin henkilö-, paketti-, kuorma- kuin linja-autoihinkin. Runsaaseen valikoimaan voi tutustua verkkokaupassamme.

Hanki talvirenkaat helposti ja aina halvalla verkkokaupastamme

Uusi Renkaat247.fi -verkkokauppamme tarjoaa suomalaisille talvirenkaita perille toimitettuna ja tukkuhinnoin. Soita tai lähetä meille sähköpostia, niin avaamme sinulle tunnukset tai jos haluat, niin kaupat voi tehdä ihan puhelimessakin.

Siirry verkkokauppaan>>