Hanki renkaat helposti ja aina halvalla verkkokaupastamme

Green Tread on suomalaisen yrittäjän asialla

Olemme vuodesta 1994 saakka pitkään rengasalalla toimineen Ari Steinerin perustama perheyritys. Myymme vuosittain n. 100 000 henkilöauton rengasta ja 20 000 kuorma-auton rengasta. Uusien renkaiden lisäksi pinnoitamme itse noin 15.000 kuorma-auton rengasta vuodessa ja toimitamme pinnoitusmateriaaleja useiden tuhansien renkaiden pinnoitukseen.

Tarjoamme parhaimpia ja tunnetuimpia kansainvälisiä rengasbrändejä, kuten Bridgestone, Goodyear, Michelin ja Hankook. Omaan maahantuontivalikoimaamme kuuluvat laadukkaat Kiinalaiset RoadX-renkaat ja Korean toiseksi suurimman rengasvalmistajan Kumhon tuotteet. Molempien renkaiden valmistajat kuuluvat maailman 20 suurimman rengasvalmistajan joukkoon.

Valikoimistamme löytyy kuorma- ja linja-auton renkaiden sekä henkilö- ja pakettiautojen renkaiden lisäksi myös Maansiirtorenkaat, kuorma-auton vanteet, sisärenkaat sekä tasapainotuspainot.

Ota yhteyttä myyntiimme, niin etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat renkaat sopivilla ehdoilla. Myynnistä saat myös tunnukset Renkaat247.fi-verkkokauppaamme, joka palvelee renkaiden tukkukauppana nimensä mukaisesti 24/7 niin tietokoneen selaimesta kuin mobiililaitteistakin.

Ota yhteyttä>>

Hanki renkaat helposti ja aina halvalla verkkokaupastamme

Renkaat247.fi -verkkokauppamme tarjoaa suomalaisille BtoB-asiakkaille renkaita perille toimitettuna edullisin hinnoin. Avaa verkkokauppaamme tunnukset nyt, niin saat ensimmäisen toimituksen rahtivapaasti 31.10.20 saakka vaikka vain yhdelle renkaalle.

Siirry verkkokauppaan>>

Haluatko kuulla lisää?

Jätä tähän yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

    Haluan yhteydenotonTilaan uutiskirjeen