Uusi integraatio mahdollistaa rengastarjoukset suoraan Frendix TireManager -rengashotellityökalusta

Green Tread on integroinut renkaat247.fi-verkkokauppansa Frendix TireManager -palveluun, mikä mahdollistaa entistä tehokkaamman ja asiakaslähtöisemmän rengastarjousten hallinnan. Palveluiden integraatio on loistava esimerkki siitä, miten digitalisaatio voi tuoda konkreettisia hyötyjä sekä yrityksille että asiakkaille.

Tehokkuutta rengastarjousten hallintaan

Frendix TireManager on tunnettu tehokkaasta rengasvaraston ja -tarjousten hallinnastaan, ja nyt Frendix pystyy tarjoamaan asiakkailleen renkaat247.fi-verkkokaupan koko laajan valikoiman. Palveluiden integraation myötä TireManageria käyttävät yritykset voivat lähettää asiakkailleen rengastarjoukset suoraan TireManagerista ilman erillisiä manuaalisia toimenpiteitä.

Tarjousten tekeminen on helpompaa kuin koskaan

Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta tarjousten luominen onnistuu muutamalla klikkauksella, ja kaikki tarvittavat tiedot ovat heti saatavilla. Tämä ei ainoastaan nopeuta prosessia, vaan myös vähentää virheiden riskiä ja varmistaa, että asiakkaat saavat oikeat tiedot nopeasti ja vaivattomasti.

Integraatio tuo lisäkauppaa

Yksi merkittävimmistä eduista, jotka uusi integraatio tuo mukanaan, on lisäkaupan mahdollisuus. Kun tarjousten tekeminen ja lähettäminen on sujuvaa ja nopeaa, asiakkaat saavat tarvitsemansa tiedot reaaliajassa, mikä parantaa asiakastyytyväisyyttä ja lisää ostohalukkuutta. Yritykset voivat reagoida nopeasti markkinatilanteisiin ja asiakaskyselyihin, mikä parantaa kilpailukykyä ja auttaa kasvattamaan myyntiä.

Lue lisää>>